Test Drive Unlimited Solar Crown verschijnt op 22 september 2022

Test Drive Unlimited Solar Crown verschijnt op 22 september 2022

De racegame Test Drive Unlimited Solar Crown komt op 22 september 2022 uit.

Dat werd afgelopen avond tijdens de Nacon Connect-livestream aangekondigd. De game komt op die dag uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 

Verder is nu ook de setting van de racegame bekend: Hong Kong. Veel fans keken reikhalzend uit naar de onthulling van de locatie, omdat de franchise met zijn openwereldsetting veel nadruk legt op de omgevingen.

Tijdens de livestream werd geen gameplay van het racespel getoond. In plaats daarvan was een CGI-trailer te zien, een uitgebreidere versie van de trailer die in april al werd getoond.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de physics engine uit de WRC-games wordt overgeheveld naar de game. Automerken als Porsche, Lamborghini, Ferrari en Bugatti zijn in het spel te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weer zo'n nietszeggend trailer. Naja, we gaan het wel zien

0
test

@StormFox o? Ik vond juist dat de sfeer er wel een beetje mee gezet werd. feesten en gokken lijkt een rol te spelen in een High roller scene. En announcement trailers tonen zelden gameplay maar wat ik hieruit opmaak is dat racen om en door de stad maar ook smalle straatjes en havens de setting gaan zijn. groot stuk bos gebied zal voor nog meer afwisseling zorgen.

0

Aanbevolen voor jou