Test Drive: Unlimited 2 aangekondigd | Gamer.nl

Test Drive: Unlimited 2 aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nieuw aan Test Drive: Unlimited 2 is het samenkomen van de offline en online wereld in de game. De wereld waarin kan worden gereden zal nu altijd online zijn. Spelers kunnen niet alleen racen, maar ook vastgoed kopen en spullen aanschaffen om hun lifestyle en persoonlijkheid te tonen aan anderen. Ook wordt er een schademodel voor auto's toegevoegd, zijn er verschillende typen weer en is er een dag-en-nacht-cyclus.

Test Drive: Unlimited 2 is aangekondigd voor Playstation 3, Xbox 360 en PC, maar Namco Bandai Partners heeft nog geen releasedatum gegeven voor de racegame.

Test Drive: Unlimited kwam in 2006 uit en werd beschreven als 'Ma ively Open Online Racing'-game. Hierin konden spelers al rondrijden in een open online wereld waar ze andere racers tegen konden komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou