Test Drive: Ferrari Legends komt in de lente | Gamer.nl

Test Drive: Ferrari Legends komt in de lente | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het gerucht dat de game ontwikkeld wordt door Need for Speed: Shift-ontwikkelaar Slightly Mad Studios is in dit persbericht eveneens bevestigd. De game laat spelers racen over 36 verschillende circuits, en biedt zodoende geen vrij begaanbare wereld zoals Test Drive: Unlimited. Spelers stappen achter het stuur van meer dan vijftig verschillende racewagens van Ferrari om te racen in verschillende kla en, waaronder rally, GT en Formule 1.

Atari belooft een racegame met geloofwaardige physics, die geschikt is om meteen op te pakken en te spelen. "Racen op hoge snelheid met visuele schade-effecten zijn de belangrijke gameplaypunten", zo luidt het persbericht. Test Drive: Ferrari Legends heeft een singleplayermodus waarin spelers circuits en auto's uit de complete geschiedenis van Ferrari vrijspelen. Ook is er een online multiplayermodus voor acht personen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou