Tess-actrice uit The Last of Us-game op 45-jarige leeftijd overleden

Tess-actrice uit The Last of Us-game op 45-jarige leeftijd overleden

Annie Wersching, de actrice die de rol van Tess vertolkte in de gameversie van The Last of Us, is op 45-jarige leeftijd overleden.

Wersching werd in 2020 gediagnoseerd met kanker, al bleef zo daarna acteren in onder andere Star Trek: Picard en The Rookie. Naast haar rol als Tess in The Last of Us was ze ook bekend voor haar rollen in 24 en The Vampire Diaries.

Neil Druckmann, de regisseur van de The Last of Us-games en een van de showrunners van de HBO-serie, reageerde op social media op het nieuws. "Ik ben er net achter gekomen dat mijn goede vriend Annie Wersching is overleden. We hebben een prachtige artiest en mens verloren. Mijn hart is er kapot van. Mijn gedachten zijn bij haar nabestaanden."

Hij linkt daarbij ook naar een Go Fund Me voor haar gezin. Op moment van schrijven is daar al meer dan 135.000 dollar mee opgehaald.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heftig, maar waarom heeft deze familie in godsnaam 135.000+ dollar nodig? Een welvarende familie notabene?

0

@MikkelR1 wellicht dat het in Amerika niet vanzelfsprekend is om een levensverzekering te hebben bij een koopwoning. Dan ben je aardig de sigaar als er een inkomen wegvalt. En wat denk je dat een opleiding voor drie kinderen kost?

0

Aanbevolen voor jou