Terugkeer naar Rapture niet uitgesloten voor BioShock-serie | Gamer.nl

Terugkeer naar Rapture niet uitgesloten voor BioShock-serie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Levine legt uit: "Het was een erg uitdagende en moeilijke besli ing voor mij om niet meer met Rapture te werken. Het was erg, erg moeilijk. Rapture achterlaten was erg moeilijk voor mij persoonlijk. Het was mijn hele leven. Ik heb geen kinderen, dus het was alsof [Rapture] mijn kind was."

Idee

"Ik had gewoon het idee dat we er alles over gezegd hebben...op dit moment. Zeg nooit nooit, maar op dit moment denken we er zo over", vervolgt Levine. Op de vraag of hij in de toekomst ineens zou kunnen besluiten om toch nog een BioShock te maken die zich in Rapture afspeelt, antwoordde hij: "Ja, dat zou best kunnen, het leven duurt nog lang. Maar ik zou daarvoor eerst een idee moeten hebben dat daarom vraagt. Ik zou het naar aanleiding van dat idee moeten willen maken."

Levine werkt momenteel met zijn team aan BioShock: Infinite, dat het onderwaterscenario verruilt voor de luchtstad Columbia.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou