Teruggavebeleid Epic Games Store nu vergelijkbaar met Steam

Teruggavebeleid Epic Games Store nu vergelijkbaar met Steam

Het teruggavebeleid op de Epic Games Store is vorige week aangepast om te kunnen concurreren met Steam.

Spelers die om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met een aankoop op de Epic Games Store, hebben veertien dagen de tijd om hun geld terug te krijgen. Men moet dan wel minder dan twee uur het spel hebben gespeeld.

Om het geld terug te krijgen moet men contact opnemen met de spelerssupport. In de tussentijd werkt Epic aan een manier om dit proces te automatiseren.

Epic probeert op deze en andere manieren te concurreren met Steam. Zo geeft het bedrijf elke twee weken een nieuwe gratis game weg via de service. Games als Subnautica en Super Meat Boy hebben de revue al gepasseerd. Ook probeert het bedrijf pc-versies van games exclusief via de service aan te bieden. Zo zal The Division 2, buiten Ubisoft's eigen uPlay, alleen op de Epic Games Store beschikbaar zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Lijkt wel of steam hun policy een ongeschreven regel is geworden. Prima dat ze het over hebben genomen. Moet ook gewoon kunnen als het product niet werkt of jij als klant niet tevreden bent met het product. Wel vreemd dat ze in het begin zo moeilijk deden ermee maar wel goed dat ze het zo snel oppakken. Daar kan steam wat van leren.

0
test

het is dat als ik de epic launcher gebruikt om de paar uur een melding krijg dat iemand mij probeert te hacken en om de paar dagen mijn naam en email gewoon veranderd zijn door een hacker. ik gebruik ook nog eens de 2 stap inlog/verificatie manier. dat is mij iets te eng dus ik ga er geen gebruik van maken tenzij Epic flink hun beveiliging opschroeft! ik had anders zeker wel de games en epic store geprobeerd want het ziet er allemaal wel erg nice uit.

0

Aanbevolen voor jou