Terraria heeft een goede week achter de rug na grote update

Terraria heeft een goede week achter de rug na grote update

De sandbox-game Terraria heeft een goede week achter de rug. Dat blijkt uit cijfers van het platform SteamCharts.

Terraria was vorige week de derde meest gespeelde game op Steam volgens cijfers van SteamCharts. Dat komt neer op een totaal van 486.918 spelers. De voornaamste reden voor deze grote aantallen is de laatste grote update voor de game, Journey’s End, die zaterdag online is gegaan.

De update heeft onder andere 800 nieuwe voorwerpen, vijanden, biomes, een nieuwe weersomstandigheid, een bestiarium en golfen aan de game toegevoegd. De games die het vorige week beter gedaan hebben dan Terraria zijn Counter-Strike: Global Offensive met 997.162 spelers en Dota 2 met 560.767 spelers.

Terraria is nu uit op de PlayStation 4, Xbox One, iOs, Android, Mac, pc, Nintendo Switch, Wii U en 3DS. Na de Jourey’s End-update gaan er geen grote content-updates meer voor de game uitgebracht worden.

Terraria

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Alleen na dat ik hem had geinstaleerd heb via steam kreeg ik 2 keer een bsod ... terwijl ik hem niet eens gespeeld heb .. dus maar gelijk er af gehaald.. de eerste was een geheugen fout en de andere iets met beveiligings- core ... nadat ik hem heb verwijderd geen last meer er van gehad.. dit is me in 4 jaar niet 1 keer voor gekomen ... Dus ik weet niet wat die game mee installeer , maar het is niet goed voor de pc, ik denk dat het iets te maken heeft met Microsoft XNA en de game

0

@ravw Software in user space kan niet middels een software fout een BSOD veroorzaken, Terraria is en blijft een boodschapper die je vermoord hebt. Hardware fout, driver fout, bug in Windows, allemaal geldige bronnen. Maar niet Terraria of XNA. (technisch gesproken draait Terraria tegenwoordig op MonoGame volgens mij, niet op XNA).

0
test

@ravw toevallig net afgelopen zaterdag de game voor het eerst geïnstalleerd (via steam). nergens last van.

0
test

@Roolio het kan toeval zijn maar ik had die game geinstaleerd en BSOD .. dacht wat ??? nooit eghad met Windows 10 pro .. Dus auto restart , start steam op BAM BSOD .. na de twee restart via software zonder Steam op te starten deze game weg gehaald en daarna geen last gehad ... Wat het wel kan zijn is dat mij oude save games er iets me te maken heeft .. ik vond het zelf ook er vreemd .... loop toch ook al meer dan 20 jaar mee op IT gebied maar dit heb ik zelf niet eerder gehad ( Aan windows kon het niet liggen net 3 dagen een nieuwe verse erop gezet en die liep lekker al 3 dagen ... het enige wat ik aan het doen was , is dit spel installeren .. maar goed kan toeval zijn veder geen vreemde dingen gezien of me gemaakt meer

0

Aanbevolen voor jou