Terminator Resistance aangekondigd

Terminator Resistance aangekondigd

Het spel Terminator Resistance is gisteren aangekondigd door Reef Entertainment.

Het spel wordt ontwikkeld door het Poolse Teyon, dat in 2013 Rambo: The Video Game maakte. Het spel speelt zich zo'n dertig jaar na Judgment Day af en draait om JAcob Rivers, een soldaat in een post-apocalyptisch Los Angeles die een einde moet maken aan Skynet.

In de praktijk houdt dat in dat spelers een hoop T-800's overhoop knallen. De first-person shooter is alleen voor één speler bedoeld en heeft diverse hoofd- en zijmissies, alsmede meerdere eindes.

Terminator Resistance komt op 3 december uit in Noord-Amerika, terwijl de game in Europa vanaf 15 november uit is op PlayStation 4, Xbox One en Steam.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

DIt ziet er erg goedkoop uit. Dat ze hier nou geen groot budget tegenaan gooien snap ik niet, volgens mij kun je hier een mooie game omheen maken. Maar goed het is ze ook al tijden niet gelukt om er een goeie film van te maken.

0
test

Wat ik hier zie lijkt me wel wat, kan beter uiteraard, maar ben wel wat hyped, de settings van de Terminator saga’s zijn perfect voor dikke games, in de juiste handen. Maar wat ik hier zie, geef ik ze het voordeel van de twijfel en zal deze zeker spelen.

0

Aanbevolen voor jou