Update: Terminator gameplay-trailer uitgebracht

Update: Terminator gameplay-trailer uitgebracht

Tweede update: De gameplay-trailer voor Terminator in Mortal Kombat 11 is live gegaan. In de trailer is Terminator zelf in actie te zien en krijgen wij een beeld van de verschillende moves die hij kan gebruiken. Één zo'n move is met zijn shotgun, in de gameplay is een referentie te zien naar Terminator's shotgun in een doos met rozen-scene. Bekijk hieronder de volledige gameplay-trailer.

Watch on YouTube

Eerste update:Twitter-gebruiker Michael Leri heeft Terminator gevonden in Mortal Kombat 11 voor de daadwerkelijke release van het personage. Hierbij is de Terminator in actie te zien, maar niks lijkt bijzonder uit te staan op het gebruik van de shotgun na. De reacties op Twitter zijn gemengd, sommige vinden het er super tof uitzien en anderen vinden Terminator teleurstellen. De gameplay-trailer komt vandaag nog, bekijk hieronder de beelden van Leri.

Origineel:Een nieuwe teaser geeft aan dat er vandaag Terminator-gameplay voor Mortal Kombat 11 wordt vertoond.

De teaser-trailer is gedeeld via een tweet van het officiële Mortal Kombat 11-account op Twitter. De tekst leest; “Doelwitten gevonden. T-800 gameplay-trailer verzenden naar 2019, 1 oktober 0600 uur. # MK11.” Dit betekent dat de trailer vermoedelijk vandaag om 14:00 uur Nederlandse tijd wordt uitgebracht, mits de tijd die in de tweet vermeld staat inPacific Standard Time is.

Eerder heeft de ontwikkelaar van Mortal Kombat 11, NetherRealm Studios, een schema bekendgemaakt met data van dlc-releases met betrekking tot de Kombat Pack. De Terminator staat ingepland voor 8 oktober. De Mortal Kombat 11-Twitter deelde een korte video van 20 seconden waarin te zien is hoe er doelwitten worden vastgesteld, zoals Baraka en Erron Black.

De Kombat Pack brengt verschillende personages naar de game; The Terminator, Nightwolf, Sindel, Spawn, Joker en Shang Tsung. Nightwolf en Shang Tsung zijn nu al beschikbaar en de rest volgt. Spawn is de laatste en staat gepland voor maart 2020. De Kombat Pack kost veertig dollar.

The Terminator is vanaf 8 oktober beschikbaar voor Mortal Kombat 11.

Mortal Kombat 11

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

6 nieuwe character's voor 40 euro? hoop dat je er ook andere dingen bij krijgt......

0
test

@vladimirr Wat skins en 1 week eerder toegang, maar het is inderdaad belachelijk duur.

0
test

Misschien een keer de komplete edition kopen. Tot die tijd ga ik dit soort spul niet helpen in stand te houden.

0

Aanbevolen voor jou