Terminator-crossover in Ghost Recon: Breakpoint

Terminator-crossover in Ghost Recon: Breakpoint

Via een teaser op YouTube is bekendgemaakt dat er een Terminator Live-evenementplaatsvindt in Ghost Recon Breakpoint.

Er is vrij weinig bekend over het evenement, behalve dat het gaat om iets dat Terminator gerelateerd is en dat het evenement van start gaat op 29 januari. In Ghost Recon: Wildlands was er een crossover-evenement met Predator, het doel van dit evenement was om de buitenaardse jager te pakken te krijgen. Het is mogelijk dat dit een vergelijkbaar evenement wordt.

Watch on YouTube

Het Ghost Recon: Breakpoint Terminator Live-evenement start op 29 januari.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Werd laatst/nu nog weggedaan door ubisoft zelf met 65% korting. Spelen mensen dit spel wel?

0
test

@Millman7 heb het 2 uurtjes gespeeld en toen definitief gestopt. Heb in wildlands veel uren gestopt en erg van genoten maar vond dit 3x niks!

0
test

@Markus88 Je bent niet de enigste. Ik heb zelf het spel niet gespeeld, maar er zijn sterke gevoelens over bij anderen. Ik haal 'm in ieder geval niet in huis (ben sowieso heeeel slecht in dit soort games, hahaha)

0
test

@Millman7 Ik heb de game zo'n 110 uur gespeeld, coop erg gelachen. Er zaten wel wat bugs in die storend waren, maar al met al alsnog veel plezier beleefd. Sinds November 2019 is er echter een update geweest waardoor er een altitude bug ontstond, het behalen van 1200M boven zeespiegel resulteerde in een crash to desktop, de main story werd daardoor dus onspeelbaar, aangezien je voor twee main missions de bergen in moet. Na uitstel van de update en het aankondigen van een volledige overhaul, aan de hand van speler feedback, moet de komende patch alles gaan omgooien (en het terminator event toevoegen). Maar de laatste patch notes bleken nogal mager, dus het blijft hopen dat ze deze bug hebben gefixed. Zodra het spel weer draait, ga ik met m'n coop buddy weer lekker verder op Auroa, maar ik begrijp goed dat er mensen zijn, die gefrustreerd zijn afgehaakt.

0
test

@Krytuun ik geloof maar al te graag dat dit spel fantastisch kan zijn met wat maten!

0

Ik durf het nog niet aan. Misschien haal ik hem als hij 10 euro of minder is.

0

Aanbevolen voor jou