Tencent is op zoek naar Pokémon-experts

Tencent is op zoek naar Pokémon-experts

Tencent heeft een aantal vacatures online gezet met betrekking tot Pokémon-games. Het bedrijf is op zoek naar 19 Pokémon-experts om de posities van consultants te bekleden.

Dat blijkt uit een Tweet van gamejournalist Danial Ahmad. Volgens het bericht van Ahmad is het bedrijf actief op zoek naar Pokémon-experts met meer dan 900 uur speeltijd in verschillende Pokémon-games. Verder staat in de omschrijving vermeld dat de gegadigden meer dan 500 afleveringen van de anime gezien moeten hebben en over een master ball-rang beschikken in competitive play.

Tencent werkt momenteel samen met Nintendo en Game Freak aan verschillende Pokémon-games. Onlangs bracht de ontwikkelaar de Switch nog uit in China om Nintendo's bereik in het land te vergroten. Verder werkt het Chinese bedrijf aan zijn eigen Pokémon-game genaamd Pokémon Unite.

Tencent is een van de grootste ontwikkelaars uit China. In april kwam Tencent met Let's Hunt Monsters, een Chinese kloon van Pokémon Go. Een andere bekende game van Tencent is Arena of Valor.

Het is nog onduidelijk waar de vacatures precies mee te maken hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou