Nieuws
Pokemon Unite

Tencent is op zoek naar Pokémon-experts

19 vacatures

Geschreven door Cody Dakota op
Tencent heeft een aantal vacatures online gezet met betrekking tot Pokémon-games. Het bedrijf is op zoek naar 19 Pokémon-experts om de posities van consultants te bekleden.

Dat blijkt uit een Tweet van gamejournalist Danial Ahmad. Volgens het bericht van Ahmad is het bedrijf actief op zoek naar Pokémon-experts met meer dan 900 uur speeltijd in verschillende Pokémon-games. Verder staat in de omschrijving vermeld dat de gegadigden meer dan 500 afleveringen van de anime gezien moeten hebben en over een master ball-rang beschikken in competitive play.

Tencent werkt momenteel samen met Nintendo en Game Freak aan verschillende Pokémon-games. Onlangs bracht de ontwikkelaar de Switch nog uit in China om Nintendo's bereik in het land te vergroten. Verder werkt het Chinese bedrijf aan zijn eigen Pokémon-game genaamd Pokémon Unite.

Tencent is een van de grootste ontwikkelaars uit China. In april kwam Tencent met Let's Hunt Monsters, een Chinese kloon van Pokémon Go. Een andere bekende game van Tencent is Arena of Valor.

Het is nog onduidelijk waar de vacatures precies mee te maken hebben.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nederlandse winkelketens waarschuwen voor problemen met Cyberpunk 2077 Rainbow Six: Siege gaat terug in de tijd dankzij nieuwe gamemodus
0

Reacties op: Tencent is op zoek naar Pokémon-experts

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.