Telltale werkt aan Walking Dead- en Fables-games | Gamer.nl

Telltale werkt aan Walking Dead- en Fables-games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Telltale heeft het exclusieve wereldwijde recht om een gameserie te ontwikkelen gebaseerd op de The Walking Dead-stripreeks. Deze reeks is onlangs ook vertaald naar een televisieserie, waarvan het zesdelige eerste seizoen inmiddels in de Verenigde Staten is uitgezonden. Het verhaal vertelt over een groep mensen die een zombie-apocalyps hebben overleefd.

Telltale werkt ook aan een gameserie gebaseerd op de Vertigo-strip Fables. Deze reeks vertelt over een wereld waarin sprookjesfiguren de 'echte wereld' binnen zijn gedrongen en zichzelf in New York voordoen als normale mensen. Het is nog niet bekend voor welke systemen de games gemaakt worden, wat er van de gameplay verwacht kan worden en wanneer ze verschijnen.

Back to the Future

Telltale heeft onlangs de tweede episode van een reeks Back to the Future-games uitgebracht voor PC en Mac. Het eerste deel kwam vorig jaar uit voor diezelfde platformen en onlangs ook op PlayStation Network. Releases voor iPad en iPhone worden later dit jaar verwacht. Telltale werkt ook aan een gamereeks gebaseerd op Jura ic Park.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou