Telltale werkt aan reboot King's Quest | Gamer.nl

Telltale werkt aan reboot King's Quest | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Net zoals we hebben gedaan met Tales of Monkey Island, gaan we King's Quest nieuw leven inblazen met nieuwe episodische games en meerdere series”, vertelt Steve Allison, Telltale’s vicedirecteur van marketing. De games zullen verschijnen voor verschillende platformen.

King's Quest is een beroemde adventure-game uit 1984 die werd ontwikkeld door Sierra Entertainment. Er zijn in tu en 1984 en 1998 acht verschillende adventure-games uitgebracht in de serie. 

The Walking Dead

Naast King’s Quest werkt Telltale Games momenteel ook aan games van de comics The Walking Dead en Fables en aan een opvolger van Puzzle Agent. Bovendien wordt de iPhone-game Hector: Badge of Carnage momenteel overgezet naar PC, Mac en iPad.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou