Telltale kondigt drie extra afleveringen aan voor Minecraft: Story Mode | Gamer.nl

Telltale kondigt drie extra afleveringen aan voor Minecraft: Story Mode | Gamer.nl

Telltale Games gaat drie extra afleveringen ontwikkelen voor Minecraft: Story Mode. Oorspronkelijk stonden er maar vijf afleveringen gepland voor de episodische adventure-game.

De drie nieuwe afleveringen worden in de komende maanden uitgebracht. Voor het spelen van deze content is een nieuwe season pa vereist, bovenop in ieder geval de eerste aflevering van Minecraft: Story Mode.

Het verhaal draait wederom om Je e en zijn metgezellen. Veel informatie is niet bekend, behalve dat de blokkerige hoofdpersonen nieuwe en onbekende werelden gaan ontdekken. De nieuwe episodes voegen een aantal nieuwe stemacteurs toe waaronder Sean Astin, bekend van The Lord of the Rings en Meli a Hutchison uit de Walking Dead-game van Telltale.

Hiernaast kondigt Telltale aan dat de vijfde episode, Order Up!, op dinsdag 29 maart wordt gelanceerd. De voorgaande afleveringen zijn uitgebracht op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Mac en pc. Hiernaast is de game ook uitgebracht voor mobiele gebruikers op Android, iOS en PlayStation Vita.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou