Telltale, de studio achter de recente Sam & Max-episodes, zou een game gebaseerd op de Jurassic Park-franchise maken voor verschillende systemen. Het is nog niet duidelijk of de game gebaseerd wordt op de film- of boekenreeks. Over de gameplay is ook weinig bekend. Volgens de NeoGAF-bezoeker valt er alleen te lezen dat het "een filmisch avontuur wordt en de eerste aflevering eind dit jaar uitkomt." Dit betekent dat het waarschijnlijk is dat de game in verschillende episodes opgedeeld gaat worden.

Spielberg

Jurassic Park was vooral populair in de jaren negentig. Regisseur Steven Spielberg maakte twee films gebaseerd op de boeken van wijlen Michael Crichton, waarin een miljonair een tropisch eiland omtovert tot een pretpark met levende dinosaurussen. In 2001 verscheen het derde en tevens laatste deel in de filmreeks. Deze werd echter geregisseerd door Joe Johnston.

Telltale Games staat vooral bekend om de Sam & Max-games die het de afgelopen jaren via onder andere Steam en Xbox Live Arcade heeft uitgegeven. De serie is opgedeeld in episodes en lijkt op de point 'n' click adventures van weleer in een driedimensionaal jasje.