'Telltale Games werkt aan Jurassic Park-game' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Telltale, de studio achter de recente Sam & Max-episodes, zou een game gebaseerd op de Jura ic Park-franchise maken voor verschillende systemen. Het is nog niet duidelijk of de game gebaseerd wordt op de film- of boekenreeks. Over de gameplay is ook weinig bekend. Volgens de NeoGAF-bezoeker valt er alleen te lezen dat het "een filmisch avontuur wordt en de eerste aflevering eind dit jaar uitkomt." Dit betekent dat het waarschijnlijk is dat de game in verschillende episodes opgedeeld gaat worden.

Spielberg

Jura ic Park was vooral populair in de jaren negentig. Regi eur Steven Spielberg maakte twee films gebaseerd op de boeken van wijlen Michael Crichton, waarin een miljonair een tropisch eiland omtovert tot een pretpark met levende dinosauru en. In 2001 verscheen het derde en tevens laatste deel in de filmreeks. Deze werd echter geregi eerd door Joe Johnston.

Telltale Games staat vooral bekend om de Sam & Max-games die het de afgelopen jaren via onder andere Steam en Xbox Live Arcade heeft uitgegeven. De serie is opgedeeld in episodes en lijkt op de point 'n' click adventures van weleer in een driedimensionaal jasje.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou