Clementine-stemactrice brengt emotioneel bericht uit over einde The Walking Dead | Gamer.nl

Clementine-stemactrice brengt emotioneel bericht uit over einde The Walking Dead | Gamer.nl

Stemactrice Melissa Hutchinson heeft op Twitter een bericht geplaatst over de gebeurtenissen rondom Telltale Games. Zo sprak zij in het bericht over de onduidelijkheid rondom de afloop van The Walking Dead.

Hutchinson, die de rol vertolkt van Clementine, gaf op Twitter aan diep getreurd te zijn door de acties van ontwikkelaar Telltale Games. Eerder werd bekend dat Telltale Games mede door tegenvallende verkopen een groot aantal werknemers moest ontslaan en verschillende games moest annuleren. Onder deze titels is ook het laatste seizoen van The Walking Dead. Momenteel wordt volgens berichten alleen nog gewerkt aan de Netflix-serie van Minecraft: Story Mode.

Walking Dead Telltale

Hutchinson bedankte in het bericht de mensen waarmee zij heeft mogen werken en vindt het jammer dat een ontwikkelaar als Telltale Games zijn deuren moet sluiten. "Telltale Games zal altijd het beste 'story-driven' gamebedrijf ooit zijn. Door Telltale Games heb ik sommige van mijn beste vrienden van mijn leven mogen ontmoeten en leren kennen, en dat is onschatbaar."

Hutchinson zei echter niets te weten over de afloop van The Walking Dead en daarmee het lot van haar ingesproken personage Clementine. "Zoals de meesten van jullie, heb ik geen idee hoe het laatste seizoen van The Walking Dead afloopt. Alles wat ik weet is dat alleen nog Episode 2 uitgebracht gaat worden en dat is alles."

Meli a Hutchinson heeft binnen Telltale Games haar stem verleend voor meerdere games naast The Walking Dead. Zo was haar stem nog te horen in games als The Wolf Among Us, Minecraft: Story Mode en Back to the Future.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou