Het klokje op de Xbox 360 Origen website heeft zijn nulpunt bereikt. De boom met konijntjes is vervangen door een nieuwe website, die het momenteel vrij zwaar te verduren heeft. Voordat je op de website kunt komen dien je flink wat laadschermen te doorstaan. Vervolgens kom je op de eigenlijke site. Twee konijnen spreken je toe voor een boom, waarin twee oranje appels hangen. Naast de boom bevinden zich twee zwarte gaten. Zowel de appels als de gaten, leiden je naar een ander deel van de website. Het linkter zwarte gat heeft de beschrijving 'What is Origen', de rechter 'Gamer's Speak'.

Wanneer je op het gat met 'What is Origen' klikt, zie je twee konijnen in een gat kruipen, gevolgd door een vreemd filmpje met onder andere konijnen en vliegtuigen. Ook bij 'Gamer's Speak' wordt je eerst geconfronteerd met een laadscherm, dat niet echt op lijkt te schieten. Daarna krijg je wat bomen te zien die je naar Europese Xbox fansites brengen.

De oranje appels leiden je naar een soort van contest, waarbij je diverse vragen over de Xbox 360 dient te beantwoorden. Door de vragen te beantwoorden en een slagzin in te vullen, maak je kans op een reis naar het 'Origen' evenement in de VS, een Xbox 360 gerelateerde happening waar de website uiteindelijk om draait. Ik zou zeggen, bezoek de site zelf en trek je conclusies.

Met dank aan Cold Fire voor het melden van dit nieuws.