Televisieserie gebaseerd op Gearbox' Brothers in Arms in de maak

Televisieserie gebaseerd op Gearbox' Brothers in Arms in de maak

De shooterreeks Brothers in Arms van Gearbox Software krijgt een eigen televisieserie.

Dat laat The Hollywood Reporter weten. De serie wordt gemaakt met behulp van producent en showrunner Scott Rosenbaum, bekend van Queen of the South en V. Ook Gearbox-oprichter Randy Pitchford helpt een handje mee.

De serie vertelt het verhaal van acht soldaten die hun kolonel uit de handen van de nazi's moeten redden, voordat de vijand meer te weten kan komen over D-Day. De serie moet personages van beide kanten van de oorlog belichten.

Gearbox heeft al geruime tijd geen nieuw deel in de Tweede Wereldoorlog-shooterreeks uitgebracht. De laatste paar delen kwamen in het begin van vorig decennium uit op smartphones, maar daarvoor stond de reeks bekend als een oorlogsgame met daarin een zekere mate van realisme en tactiek. In 2015 werd een nieuwe deel voor consoles, Furious 4, geannuleerd.

Ondertussen wordt er achter de schermen ook gewerkt aan een film gebaseerd op Gearbox-franchise Borderlands. Eli Roth zou de film regisseren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk krijgen ze geen ruzie met Band of Brothers

0

Fanastische games waren dat Heb ze alle drie...wat zou ik die graag nog es spelen zeg

0
test

@wolfmannetje Inderdaad. Gelukkig hebben ze "Furious 4" geannuleerd, wat zag dat er vreselijk uit. Totaal niet in lijn met de andere games.

0

Aanbevolen voor jou