Televisieserie gebaseerd op Final Fantasy 14 in de maak

Televisieserie gebaseerd op Final Fantasy 14 in de maak

Sony werkt aan een televisieserie gebaseerd op de online rpg Final Fantasy 14.

De serie wordt geproduceerd door Sony Pictures Television en Hivemind. Het gaat daarbij om een live-action serie en dus niet geanimeerd. Het is voor het eerst dat de wereld van Final Fantasy in live-action wordt uitgebeeld.

De serie moet een nieuw verhaal vertellen, maar speelt zich wel af in de wereld van Final Fantasy 14, genaamd Eorzea. Ook is het de bedoeling dat er diverse bekende figuren uit de franchise in de serie voorkomen, zoals de Chocobo.

Het is nog niet bekend waar de show na productie wordt uitgezonden. Hivemind heeft wel geholpen bij het produceren van de aankomende The Witcher-show, die op Netflix komt te staan. Aangezien de productie van de FF14-serie nog in een vroeg stadium is, lijkt het onwaarschijnlijk dat we binnenkort al een eerste trailer krijgen te zien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Dat had ik ook, tot mijn partner mij min of meer dwong het te proberen. Het is nu een van de leukste mmo's voor mij, vooral omdat het anders is dan de meeste standaard mmo's. En of dit nu FF is of in welk ander universum zich dan had afgespeeld, die gameplay staat stevig. Het zou haast zonde zijn als je door een principieel iets als "FF in SP en niks anders" een goede game zo laat liggen.

0
test

@coola Your loss en nogal een beperkte instelling. Het verhaal van FFXIV is miljoenmiljardduizend keer beter dan dat van FFXV. De gameplay trouwens ook.

0
test

@coola gelukkig heeft ffxiv een bizar sterke campaign die ook nog eens tientallen al dan niet honderden uren in beslag neemt.

0
test

@coola Zoals er al meer zeggen, beetje gelimiteerde blik, Al had ook ik liever gezien dat ze dit final fantasy online hadden genoemd of zo, en de genummerde delen vrij hadden gehouden voor single player games. Desondanks is ff14 echt een super goede game

0
test

Als je al iets wil zien van FF14 in een serie, check dan "Dad of Light" op Netflix. Japanse serie over een zoon die een emotionelere band zoekt met z'n vader via FF14 ... (ze wonen in hetzelfde huis, hij wil alleen z'n vader beter leren begrijpen via de game).

0

Aanbevolen voor jou