Nieuws
Genshin Impact

Telefoonnummers van Genshin Impact-spelers gelekt

Via de officiële website

Geschreven door Michel Musters op
De officiële website van het populaire spel Genshin Impact heeft telefoonnummers van spelers gelekt.

Het gaat om telefoonnummers gelinkt aan de accounts van spelers, zo wordt op Reddit gemeld. Spelers zouden al weken aangeven dat men telefoonnummers kan vinden door op de officiële website naar gebruikersnamen te zoeken. Dit doen ze via de pagina om een vergeten wachtwoord aan te passen.

"Als je naar de miHoYo-accountwebsite gaat, op wachtwoord vergeten drukt en je gebruikersnaam intikt, wordt het e-mailadres gedeeltelijk gecensureerd. Maar als je een telefoonnummer hebt gebruikt, wordt deze niet gecensureerd", aldus een Reddit-gebruiker. Ontwikkelaar MiHoYo heeft nog niet publiekelijk gereageerd op het probleem of gemeld hoeveel mensen hier de dupe van zijn. Het probleem schijnt inmiddels wel opgelost te zijn.

Genshin Impact verscheen eerder dit jaar op PlayStation 4, pc, iOS en Android en is erg populair. Het free-to-play spel bevat een gacha-model, een variant van lootboxen waarmee spelers via onder andere echt geld personages en wapens kunnen vrijspelen. De openwereldgame wordt veel vergeleken met The Legend of Zelda: Breath of the Wild en bevat een diepgaand rpg-systeem en multiplayeropties met crossplay tussen alle platformen.

Genshin impact

Dit artikel delen:

Lees meer

Yakuza-producent zou graag een Sonic-game ontwikkelen Deathloop komt naar Steam
0

Reacties op: Telefoonnummers van Genshin Impact-spelers gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.