Telefoonnummers van Genshin Impact-spelers gelekt

Telefoonnummers van Genshin Impact-spelers gelekt

De officiële website van het populaire spel Genshin Impact heeft telefoonnummers van spelers gelekt.

Het gaat om telefoonnummers gelinkt aan de accounts van spelers, zo wordt op Reddit gemeld. Spelers zouden al weken aangeven dat men telefoonnummers kan vinden door op de officiële website naar gebruikersnamen te zoeken. Dit doen ze via de pagina om een vergeten wachtwoord aan te passen.

"Als je naar de miHoYo-accountwebsite gaat, op wachtwoord vergeten drukt en je gebruikersnaam intikt, wordt het e-mailadres gedeeltelijk gecensureerd. Maar als je een telefoonnummer hebt gebruikt, wordt deze niet gecensureerd", aldus een Reddit-gebruiker. Ontwikkelaar MiHoYo heeft nog niet publiekelijk gereageerd op het probleem of gemeld hoeveel mensen hier de dupe van zijn. Het probleem schijnt inmiddels wel opgelost te zijn.

Genshin Impact verscheen eerder dit jaar op PlayStation 4, pc, iOS en Android en is erg populair. Het free-to-play spel bevat een gacha-model, een variant van lootboxen waarmee spelers via onder andere echt geld personages en wapens kunnen vrijspelen. De openwereldgame wordt veel vergeleken met The Legend of Zelda: Breath of the Wild en bevat een diepgaand rpg-systeem en multiplayeropties met crossplay tussen alle platformen.

Genshin impact

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou