Over welke personages er naast Devil en Ling Xiaoyu nog meer inzitten, zegt hij niets. Ook laat hij niets los over wat Prologue precies inhoudt. Wel zei hij in een eerder interview al dat het geen demo betreft. Naar verwachting is het een voorproefje op Tekken Tag Tournament 2, met minder personages, arena's en features.

Harada liet ook weten dat het "voor 85 procent zeker" is dat Tekken Tag Tournament 2 Prologue ondersteuning krijgt voor stereoscopisch 3D en dat de outfits van Devil en Ling Xiaoyu overeenkomen met wat ze in de film dragen. De bundel waarin de proloog verschijnt, Tekken Hybrid, krijgt daarnaast een 3D Model Viewer, zo kon hij tot slot bevestigen.

Hadouken

Harada spreekt ook over een ander project waar hij aan werkt: Tekken X Street Fighter. Hij is er nog niet over uit hoe de bekende Hadouken-vuurbal van Street Fighter-personage Ryu het best geïmplementeerd kan worden. In de driedimensionale vechtarena's van Tekken is het namelijk mogelijk om een stap opzij te doen. Dit kan niet in de moderne Street Fighter-games, aangezien die tweedimensionaal zijn. Harada twijfelt of de vuurbal in Street Fighter X Tekken te ontwijken moet zijn door opzij te stappen.

Ook weet hij nog niet hij of de Hadouken-aanval net als in Street Fighter vooral gebruikt moet worden als een zwakke langeafstandsaanval om de tegenstander op zijn plek te houden. Een andere optie is om de aanval in Tekken X Street Fighter krachtiger te maken, en er een meer bijzondere special move van te maken.