Tekken 7 Legendary Edition bevat maar acht dlc-personages

Tekken 7 Legendary Edition bevat maar acht dlc-personages

Bandai Namco heeft Tekken 7 Legendary Edition aangekondigd. Opvallend genoeg bevat deze speciale editie niet alle dlc-personages.

De nieuwe fysieke versie van de 3D-fighter is voor zover bekend alleen voor Europa aangekondigd en moet op 12 november uitkomen op PlayStation 4 en Xbox One. 

Alle 36 personages die in de basisversie van de game zitten, komen ook voor in het spel. Er zitten echter maar acht dlc-personages in de game, terwijl er in totaal vijftien dlc-personages zijn uitgegeven.

De dlc-personages in de Legendary Edition zijn Armor King, Julia Chang, Anna Williams, Lei Wulong, Craig Marduk, Zifana, Kunimitsu en Ganryu. Nieuwe dlc-personages zoals Leroy Smith, Fahkumram, Negan uit The Walking Dead en Noctis uit Final Fantasy 15 lijken te ontbreken.

Dit is opvallend, omdat dergelijke edities van games die ver na lancering uitkomen, meestal alle uitgekomen downloadbare content bevatten. Voor de Legendary Edition van Tekken 7 is dat dus niet het geval.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gewoon niet kopen

0
test

Toevallig laatst gekocht omdat ik het idee had dat die complete editie niet meer ging komen. En dat doet-ie dus nog steeds niet.

0

Aanbevolen voor jou