Ted Lasso en AFC Richmond zitten mogelijk in Fifa 23

Ted Lasso en AFC Richmond zitten mogelijk in Fifa 23

De fictieve trainer Ted Lasso uit de gelijknamige serie - alsmede zijn fictieve voetbalteam AFC Richmond - zitten mogelijk in Fifa 23.

Via het officiële Twitter-account van de serie werd een foto van acteur Jason Sudeikis, die Ted Lasso speelt, geplaatst, waarin gerefereerd wordt naar games door Nintendo-mascotte Mario te noemen. 

Hoewel Fifa hierin niet wordt vermeld, reageerde het officiële Fifa-account met schuin kijkende oogjes op de tweet. Daarnaat werd voor een korte periode de fictieve voetbalpleog AFC Richmond uit de serie vermeld op de officiële Fifa-site, al is dit inmiddels weer verwijderd.

In de Apple TV-serie Ted Lasso reist het titulaire hoofdpersonage, een Amerikaanse footballtrainer, af naar Engeland om een voetbalclub te trainen. 

Fifa 23 is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een 'Legacy Edition' met slechts minimale vernieuwingen, waaronder de vrouwenvoetbalcompetities.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Football is life!

0
test

@LarsCornelis Haha ik ben toevallig twee weken geleden begonnen met de serie. Geweldig! Bijna een reden om FIFA na drie jaar afwezigheid weer eens te kopen.

0
test

Erg leuke toevoeging net als de mogelijkheid om met Wrexham te spelen. Vorig jaar heb ik Richmond zelf gemaakt voor mijn carriere en zag dat heel veel mensen dat deden.

0

@gusanito ik heb het zelfde gedaan maar dan met ADO Den Haag is best wel leuk hoor. Moet je veel met huur spelers en jeugd werken

0
test

@TripleR40 Heeft ADO dat de afgelopen jaren toch niet gedaan? Of zijn al die tweede divisie Engelsen gekocht? Half-grapje, ik hoop dat ADO binnenkort gezond terugkomt. Die wedstrijden zijn altijd extra. (Feyenoord fan)

0
test

@TripleR40 Ja vind ik ook. Ik vind carreer mode op zijn leukst als je laag en met weinig middelen start. Als je dan voor het eerst Europees voetbal speelt ofzo is dat zo tof om je teampie daar te zien staan.

0

Aanbevolen voor jou