Tecmo Koei's Quantum Theory komt in de zomer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De officiële releasedatum voor Quantum Theory was voorheen maart, maar Tecmo Koei heeft bevestigd dat de release naar de zomer is opgeschoven. "Quantum Theory wordt in de zomer uitgebracht", zegt een woordvoerder van Tecmo Koei, "en dat was eigenlijk al het plan sinds de eerste vertraging een paar maanden geleden."

Quantum Theory

Quantum Theory is een shooter die gespeeld wordt vanuit een derdepersoons perspectief en wordt door velen de 'Gears of War van Japan' genoemd. In de game spelen de twee personages Syd en Fillena de hoofdrol. Zij moeten zich door een "levende" toren heen vechten, wat voor een uniek gameplayelement zorgt. In het spel is dekking nemen achter beschuttingen namelijk van vitaal belang en de levende toren kan ervoor zorgen dat beschuttingen worden weggehaald of toegevoegd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou