Technische problemen zorgen voor uitstel Vitality Sensor | Gamer.nl

Technische problemen zorgen voor uitstel Vitality Sensor | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Dit is een compleet nieuw soort entertainment, en er zijn grote individuele verschillen in de biologische informatie van mensen", legt Iwata uit. "Als het bijvoorbeeld acceptabel zou zijn dat slechts 80 procent van gebruikers het resultaat natuurlijk vindt, dan zouden we het nu aan kunnen bieden. We mikken echter op een kwaliteit waarbij 99 procent van de consumenten zich er prettig bij voelt, en daarom duurt het lang voordat dit project af is."

Toch zegt Iwata zijn vertrouwen in de Vitality Sensor, een apparaat dat de hartslag en andere lichaam ignalen van de gebruiker kan meten, niet op. "Ik denk dat dit project veel potentie heeft, en we willen verder gaan en niet opgeven, maar het is moeilijk om dit probleem te overkomen, dus begrijp alsjeblieft dat ik nu niet duidelijk kan zeggen wanneer we klaar zijn om [de Vitality Sensor] op de markt te brengen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou