Techland nuanceert speelduur van vijfhonderd uur voor Dying Light 2

Techland nuanceert speelduur van vijfhonderd uur voor Dying Light 2

Hoewel Techland eerder aangaf dat het spelers vijfhonderd uur kost om Dying Light 2: Stay Human volledig uit te spelen, heeft de uitgever dat inmiddels genuanceerd.

Afgelopen weekend liet de ontwikkelaar weten dat het vijfhonderd uur kost om de game voor de volle honderd procent uit te spelen. De game kwam op social media onder vuur te liggen, omdat gamers dit een veel te lange speelduur vonden. 

Techland leek daardoor ook te beseffen dat de claim van een speelduur van vijfhonderd uur niet per se als positieve marketing werkte. Inmiddels heeft het bedrijf dan ook extra duiding gegeven aan de speelduur van de game.

In de update laat Techland weten dat het hoofdverhaal van Dying Light 2 in ongeveer twintig uur uitgespeeld kan worden. Om alle hoofd- en zijmissies uit te spelen is ongeveer tachtig uur nodig. De vijfhonderd uur geldt alleen voor spelers die alle missies doen, alle content in de game willen verkennen, alle verzamelbare objecten willen vinden en alle keuzes en verschillende eindes willen maken en zien.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam, Epic Games Store en Switch via de cloud. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Als je de afbeelding bekijkt is die 20 uur het minimum. Dus wanneer je meerdere sidequests en wat exploring doet, zit je al gauw aan het dubbele, zo niet het meervoudige.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

"In de update laat Techland weten dat het hoofdverhaal van Dying Light 2 in ongeveer twintig uur uitgespeeld kan worden" Ok. Dat is veel te weinig. Vinden ze het leuk om zichzelf in de voet te schieten ofzo? Zeg gewoon 30-40 uur, dat zal gewoon waar zijn voor de gemiddelde gamer die niet bezig is een youtube longplay te maken of gelijk aan het speedrunnen gaat. Je wil toch ook zoeken naar wapens en items of andere secrets, dat spekt de speeltijd al zonder dat je gaat sidequesten. Daarnaast - het is Dying Light. Ik ga persoonlijk uren bezig zijn met zombies dropkicken en via explosies laten vliegen. Als dat in Dying Light 2 niet meer kan dan hoef ik het spel gewoon niet - 0 uren speeltijd.

0

Aanbevolen voor jou