Techland maakt officiële modding tools voor Dying Light | Gamer.nl

Techland maakt officiële modding tools voor Dying Light | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

"Modders maken een groot deel uit van onze gamende community sinds Call of Juarez 2 en Dead Island - en dat willen we voorzetten bij Dying Light. Deze uitnodiging is slechts de eerste stap naar onze samenwerking met de gamende community. Wanneer de modding tools zijn uitgebracht, willen we actief ondersteuning bieden aan de coolste mods die door spelers gemaakt zijn," meldt Techland.

"We willen onze spelers de creatieve vrijheid geven om Dying Light fris en intere ant te houden, ook jaren na release. We willen onze spelers bedanken voor hun steun en kijken uit naar hun ideeën om Dying Light te laten groeien."

Eerder deze week werden per ongeluk alle Dying Light-mods onbruikbaar door een patch. Techland bedoelde enkel om de mods die val pelen mogelijk maken te blokkeren. De dag erna werd dit misverstand verholpen en werden de meeste mods weer bruikbaar door een nieuwe patch, op de mods na die val pelen mogelijk maken in multiplayer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou