Techland gaat Dying Light 2 vijf jaar ondersteunen

Techland gaat Dying Light 2 vijf jaar ondersteunen

Ontwikkelaar Techland is van plan om het aankomende Dying Light 2: Stay Human vanaf lancering vijf jaar lang te ondersteunen.

Het bedrijf geeft aan dat het die ondersteuning garandeert. Het gaat om "nieuwe verhalen, locaties, in-game evenementen en alle leuke dingen waar jullie van houden!" Het lijkt overigens niet om een loze belofte te gaan: de eerste Dying Light werd ook jarenlang ondersteund met zowel gratis als betaalde content.

Eén van de elementen die na lancering wordt toegevoegd, lijkt cross-play te worden. Techland heeft tijdens een livestream namelijk bevestigd dat crossplay niet beschikbaar is op lancering. Ook cross-gen functionaliteiten zijn niet beschikbaar op lancering.

Dying Light 2: Stay Human komt op 4 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam, Epic Games Store en Switch via de cloud. In de game overleven spelers in The City, dat door de zombie-uitbraak een gebrek heeft aan levensmiddelen. Door bondgenootschappen te sluiten met facties en andere keuzes te maken hebben spelers invloed op hoe de stad zich ontwikkelt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoewel ik dit vaker hoor, heb ik er wel vertrouwen in dat ze dit gaan doen, ze hebben tenslotte deel 1 ook erg lang ondersteund.

0

@DarkraverX Jazeker, zelfs tot op heden nog steeds.

0

Pre order staat al kom maar op!

0

Aanbevolen voor jou