Nieuws
Dying Light

Techland deelt nieuwe Dying Light 2: Stay Human-info tijdens PC Gaming Show

Met nieuwe details over het verhaal

Geschreven door Niels Arts op
Ontwikkelaar Techland heeft zondagavond tijdens de PC Gaming Show nieuwe informatie gedeeld over het verhaal en het hoofdpersonage van Dying Light 2: Stay Human.

Tijdens de PC Gaming Show op E3 2021 heeft ontwikkelaar Techland van Dying Light 2: Stay Human meer details gegeven over het verhaal van de game, en dan met name wat achtergrondinformatie over het hoofdpersonage Aiden.

Aiden werd net als zijn zus Mia na het begin van de pandemie geboren. Zijn jeugd was zoals te verwachten erg zwaar, maar niet alleen omdat hij in een wereld met zombies leefde. Dagelijks werden er medische experimenten uitgevoerd op de broer en zus, vermoedelijk in de hoop om een vaccinatie te ontwikkelen. Toen, op een dag, werd Aiden na een explosie uit de stad gehaald door het leger. Zijn zusje bleef achter in de gevaarlijke stad, waar Aiden in de game naar terugkeert met één doel: haar redden.

Dying Light 2: Stay Human komt op 7 december uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkelaar gaat dieper in op Two Point Campus tijdens Future Games Show Avowed, Perfect Dark, Everwild en Fable komen wellicht pas in 2023 uit
0

Reacties op: Techland deelt nieuwe Dying Light 2: Stay Human-info tijdens PC Gaming Show

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.