Techland brengt mogelijk in oktober Dying Light naar de Switch

Techland brengt mogelijk in oktober Dying Light naar de Switch

In oktober komt Dying Light: Platinum Edition mogelijk uit op de Nintendo Switch.

De Poolse site PPE is aan een illustratie gekomen waarop dat te zien is. De illustratie - hieronder te bekijken - toont een Switch-versie van de game, alsmede de releasemaand oktober.

Het zou gaan om een compleet pakket waarin alle eerder uitgekomen content rondom de game gebundeld zit. Naast de hoofdgame gaat het om vier uitbreidingen en zeventien skin-bundels.

De survivalhorrorgame met zombies verscheen oorspronkelijk in 2015 op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Techland heeft sindsdien de game ondersteund met diverse updates en extra content. Het bedrijf werkt inmiddels aan een vervolg, dat op 7 december uitkomt voor PS5, PS4, Xbox-consoles en pc.

De fysieke Switch-versie van het eerste deel zou met een kaart, een survivalgids en stickers komen. Ook zou de Switch-versie gebruikmaken van HD-rumble, gyro aiming, bewegingsgevoelige besturing en touchscreen. De game zou zowel lokale als online co-op aanbieden.

Dying Light

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop ook met DLCs want Dying Light zonder de Harran Ranger DLC (zodat je vanaf het begin van het spel al een krachtige pijl en boog kunt craften) dat vind ik een vreselijke ervaring om in te moeten komen.

0
test

@gimbal2 Op het plaatje is te lezen "Comes with all 4 major dlc's and 17 skin bundles".

0
test

Deze komt er 100% in als dit waar is

0

Aanbevolen voor jou