4D Rulers, ontwikkelaars van de FPS Gore, is na het slechte onthaal van deze titel niet bij de pakken neer gaan zitten. Men heeft in plaats daarvan een nieuwe 3D engine ontwikkeld die de concurrentie aan hoopt te gaan met spellen als Doom 3 en Unreal. De prijs van de engine is echter wel heel wat schappelijker dan deze twee engines. Voor een volledige licentie betaal je slechts één tiende van de prijs van deze twee engines.

Of de engine echter op kan tegen deze twee giganten kan je nu middels een tech-demo zelf uitproberen. Met een download van nog geen 30 mb kan je alvast door één klein testleveltje lopen en genieten van de real-time schaduwen en lichteffecten van hetzelfde type als dat we in Doom 3 tegen gaan komen.Nvidia GeForce 3 and 4 ti. graphics accelerator*

Windows 95, 98, 2000, XP, NT.

64 Megs of System memory

60 Megs of Hard drive space

Pentium III 400 Mhz or higher. Let er echter wel op dat de tech-demo alleen draait op een GeForce 3 of GeForce 4 Ti. ATI kaarten en GeForce MX kaarten worden derhalve niet ondersteund. Heb je echter een videokaart die wel ondersteund wordt dan kan je hier naartoe voor de download.