Een mysterieuze website en weinig verhullende trailer geven ons een eerste blik op Need for Speed: Undercover. Het promotiemateriaal van dit nieuwste deel in de populaire racegamereeks van EA lijkt eerder op dat van een actiefilm, dan van een racegame. Wat vooral opvalt is dat gebruik gemaakt wordt van echte acteurs, die waarschijnlijk ook in de tussenfilmpjes in het spel hun opwachting zullen maken.

Inhoudelijk is er nog niet veel bekend over Undercover. Het verhaal zal een belangrijke rol gaan spelen en het spel kent een nieuwe missiestructuur. Voor het eerst in tijden heeft EA meer dan een jaar de tijd genomen om deze nieuwe Need for Speed-game te ontwikkelen, wat de kwaliteit ten goede zou moeten komen.

Daarnaast bevat de mysterieuze website een aantal subtiele hints. Zo zien we dat op de kalender de datum 18 november 2008 gemarkeerd is, hoogstwaarschijnlijk de releasedatum van het spel. Veel informatie is echter vergrendeld tot 30 juli, aanstaande woensdag. Waarschijnlijk krijgen we dan meer over het spel te weten.