Angst voor het onbekende, angst voor spinnen, angst voor mannen met baarden en zelfs angst voor het hebben van angst... Je kan het zo gek niet verzinnen of er is wel een fobie of angst voor. Vivendi en Monolith gaan hier dit najaar op in spelen met de first person shooter F.E.A.R.

Om een tipje van de sluier omtrent het verhaal achter F.E.A.R. op te lichten hebben de mensen van Monolith een teaser website online gezet waar je wat hints krijgt toegeworpen. Ben je 18 jaar en ouder en kan je wel tegen een stootje, bezoek dan de site en doe mee aan de prijsvraag die je aan het einde van de rondleiding krijgt. Let goed op je omgeving en lees de tekst, dat zal je aan het einde goed helpen. Om de site te bezoeken kan je op het onderstaande plaatje drukken.

F.E.A.R. zal in de herfst van 2005 op de markt komen als de eerste FPS die obscure Japanse horror zal verwerken in een First Person Shooter ervaring. Of F.E.A.R. dit ook allemaal zal waarmaken zullen we je in Augustus vertellen als we verslag doen van een drie uur durende hands-on sessie die we afgelopen week ondergingen.