Teasers verschenen van PS3-exclusive The Last of Us | Gamer.nl

Teasers verschenen van PS3-exclusive The Last of Us | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De toont onder andere beelden van groepen mensen die in quarantaine gezet worden, gevolgd door beelden van rellen. De toont een stukje uit de BBC-documentaire Planet Earth over mieren. Het betreft een deel over Cordyceps, een parasiterende schimmel die uit een mier groeit en vele andere mieren kan besmetten. Wanneer een besmette mier wordt ontdekt, zetten zijn soortgenoten hem in quarantaine om verdere besmetting te voorkomen. 

Naar verwachting verwijzen de twee video's naar het thema van The  Last of Us. Mogelijk draait de game om Cordyceps-achtige parasieten die mensen besmetten. Dit zou de beelden uit de eerste teaser, waarin mensen in quarantaine worden gezet en er rellen ontstaan, kunnen verklaren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou