Teaserwebsite voor nieuwe Call of Duty ontdekt

Teaserwebsite voor nieuwe Call of Duty ontdekt

Fans hebben een mogelijke teaserwebsite van de aankomende, nog onaangekondigde Call of Duty ontdekt.

De afgelopen weken verstuurde Activision kratten naar influencers, die gisteravond uitgepakt mochten worden. In de kratten zaten dia's en een diaprojector. Door de dia's te combineren stuitte NoahJ456 op een website genaamd Pawn Takes Pawn.

Op de website is alleen wat oud apparatuur, waaronder een televisie, een pc en een telefoon te zien. Hoewel niets op Call of Duty duidt, is Activision wel te vinden in de broncode van de website. Daarnaast wordt de datum 14 augustus gemeld en is de tijd 12:00 uur te zien - al is het niet duidelijk of het om de middag of de nacht gaat.

Mogelijk wordt op die dag de game onthuld, of wordt er dan wederom een teaser van de game getoond. Het spel moet ergens dit najaar verkrijgbaar komen, maar is vooralsnog niet getoond. Volgens geruchten gaat het om een nieuwe Black Ops die zich tijdens de Koude Oorlog afspeelt. Treyarch en Raven Software hebben eerder al bevestigd aan de game te werken.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wanneer je de complete website lichter maakt is er rechts van de tv een gedeelte van de Verdansk map te zien! https://i.postimg.cc/LXJNbptF/verdansk.png

0

het word niet de reaveal van de volgende cod getoond daarzo, aleen een teaser om waarschijnlijk weer verder te gaan puzzelen, dat zei NoahJ456 op zijn twitter dat activision dat tegen hem had gezegd.

0

Aanbevolen voor jou