Teaser nieuwe Five Nights at Freddy’s online verschenen | Gamer.nl

Teaser nieuwe Five Nights at Freddy’s online verschenen | Gamer.nl

Op de website van Scott Cawthon, de maker van de Five Nights at Freddy’s-games, is een teaser van een nieuwe game te zien. Het lijkt om een volgend deel in de Five Nights at Freddy’s-reeks te gaan. 

De site wordt op moment van schrijven gevuld door een zwarte achtergrond waarin een gedaante te zien is. Deze gedaante lijkt de vorm te hebben van een clown of een beer. Daarnaast is de tekst ‘Zusterlocatie: Er was er nooit maar één’ te lezen. Het is niet duidelijk of dit de titel van de aankomende nieuwe game is, of dat dit alleen informatie is. Hoogstwaarschijnlijk hint het naar een andere locatie waarin mascottes tot leven komen.

Five Nights at Freddy’s is een reeks horrorgames waarin de speler controle neemt over een nachtbewaker. Deze bewaker moet de uren tu en middernacht en zes uur ’s ochtends zien te overleven in een locatie waarin zelf bewegende mascottes hem proberen te vermoorden.

De speler moet in één locatie blijven en heeft alleen de mogelijkheid om bijvoorbeeld deuren of ventilatieschachten te sluiten. Er zijn in totaal vier Five Nights at Freddy’s—titels uitgegeven. Enige tijd geleden verscheen op Steam ook een rpg met de naam Five Nights at Freddy’s World, maar deze ondervond meerdere bugs en werd verwijderd. Inmiddels is de game gratis te downloaden via de site Gamejolt. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou