Door de gisteren gelanceerde teaserwebsite ontstonden sterke vermoedens dat Modern Warfare 3 over enkele dagen aangekondigd zou worden tijdens de Game Developers Conference (GDC) in San Francisco. De website findmakarov.com  verwijst namelijk naar de slechterik uit Modern Warfare 2. De timer op de website zou woensdag, als de GDC in volle gang is, aflopen. Ook zouden sommige gamemedia militaire identiteitsplaatjes hebben ontvangen die naar hetzelfde personage verwijzen.

Een woordvoerder van Activision zegt echter dat de uitgever niets met de promotie te maken heeft. "Het lijkt erop dat er en hoop speculatie is over het volgende Call of Duty-project. Laat me duidelijk zijn door te zeggen dat we nog niets gaan onthullen. Alles dat op iets anders wijst is een broodjeaapverhaal," aldus de medewerker.

Call of Duty

Over de toekomst van de Call of Duty-serie wordt al langer gespeculeerd. Na het lanceren van Modern Warfare 2 stapte een groot deel van het personeel van ontwikkelstudio Infinity Ward op. Naar verluid zou het restant van de studio echter werken aan Modern Warfare 3, geassisteerd door de studio's Sledgehammer en Raven Software.