Update: Grote banner en teaser Call of Duty: WWII verschenen | Gamer.nl

Update: Grote banner en teaser Call of Duty: WWII verschenen | Gamer.nl

Update: Ontwikkelaar Sledgehammer Games plaatste een foto van een billboard op hun eigen Twitter-kanaal. Deze bevestigt de releasedatum van 3 november. De foto is hieronder te bekijken.

Origineel bericht: In aanloop naar de onthulling van Call of Duty: WWII is in Parijs een grote banner van de game opgehangen. Ook dook een teaser van de game op via social media en is mogelijk de eerste deelnemende acteur gelekt via Instagram.

Op de banner, die te zien is op station Gare Saint-Lazare in Parijs, wordt de releasedatum op 3 november bevestigd. Verder bevat de afbeelding de soldaat die ook te zien is op de boxart van de game.

In de teaser is het logo van de game op vermoedelijk het strand van Normandië te zien. De beelden verschijnen als reclame voor YouTube-video's en als gesponsorde Instagram-posts. In gelekt materiaal wordt Normandië ook genoemd als een van de grote gebeurteni en die de game behandelt.

Tot slot gaan er geruchten dat Transformers-acteur Josh Duhamel een rol speelt in de game. Duhamel plaatste afgelopen maand een tweet in een motion capture-pak, waarna hij volgens een bezoeker van Charlie Intel het kanaal van Call of Duty begon te volgen op Twitter.

Morgenavond om 19:00 uur vindt een livestream plaats die Call of Duty: WWII onthult. Lees ook wat Gamer.nl graag zou willen zien van de game.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou