Team17 komt met verklaring over annulering Allison Road | Gamer.nl

Team17 komt met verklaring over annulering Allison Road | Gamer.nl

Team17, de uitgever van de op P.T.-geïnspireerde Allison Road, heeft een verklaring uitgebracht over de annulering van de horrorgame.

Allison Road begon als Kickstarter-project, met als doel een spiritueel vervolg op Hideo Kojima's P.T. te maken. Kort daarna werd het Kickstarter-project geannuleerd en Team17 als uitgever gekozen. Op 5 juni schreef het Twitter-account van de ontwikkelaar echter dat "Allison Road geannuleerd moet worden" en dat de ontwikkelaar "de annulering betreurt". Uitgever Team17 heeft vandaag een verklaring gegeven aan de site VG24/7.

"Na lange tijd van overweging tu en Lilith-eigenaar Chris Kesler en Team17, hebben we gezamenlijk besloten om onze samenwerking om Allison Road onder het gameslabel van Team17 te publiceren, te beëindigen. We zijn dol op het concept en we waarderen Chris' talent enorm, maar soms lopen bepaalde dingen toch anders dan verwacht door de complexiteit van het ontwikkelen en uitgeven van games. Het hele team hier wenst Chris het allerbeste toe met zijn huidige en toekomstige projecten, waar wij ook fan van zijn."

Het is onbekend of ontwikkelaar Lilith de game alsnog naar Kickstarter brengt. Vooralsnog lijkt het project geheel stil te zijn gelegd en ondergaat Allison Road hetzelfde lot als P.T.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou