Team Samurai en tweede dlc-seizoen voor The King of Fighters 15 onthuld

Team Samurai en tweede dlc-seizoen voor The King of Fighters 15 onthuld

Er zijn drie nieuwe personages in de vorm van Team Samurai onthuld voor The King of Fighters 15. Ook komt er een tweede dlc-seizoen.

Dat kondigde SNK tijdens EVO 2022 dit weekend aan. Het gaat om de personages Haohmaru, Nakoruru en Darli Dagger. Zij vormen samen Team Samurai. Het drietal moet ergens deze herfst beschikbaar komen.

Haohmaru is een bekend personage uit de Samurai Shodown-reeks. Daardoor zitten er nu personages uit Samorai Shodown, Art of Fighting, The King of Fighters en Fatal Fury in The King of Fighters 15.

Vanaf vandaag is Team Awakened Orochi beschikbaar voor de game, bestaande uit Orochi Yashiro, Orochi Shermie en Orochi Chris.

SNK liet verder weten dat in 2023 het nieuwe dlc-seizoen voor The King of Fighters 15 begint. Shingo Yabuki en Kim Kaphwan zijn de eerste twee bevestigde personages. Ook moet er volgend jaar cross-play naar de game komen.

The King of Fighters 15 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. De game scoorde een 7 op Gamer.nl: "The King of Fighters 15 is met zijn vertrouwde, diepgaande gameplay en herkenbare personages een vanzelfsprekend succes voor fans van de franchise. Wat betreft toegankelijkheid en presentatie is dit nieuwe deel echter niet overtuigend genoeg om boven de concurrentie uit te steken. Het spel zal dan ook niet veel nieuwe zieltjes winnen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ongelooflijke bagger uit de 90’s

0

Aanbevolen voor jou