Team Ninja werkt mogelijk aan actievolle Final Fantasy Origin

Team Ninja werkt mogelijk aan actievolle Final Fantasy Origin

Square Enix werkt volgens nieuwe geruchten samen met Team Ninja aan een actievolle game genaamd Final Fantasy Origin.

De game zou volgens de geruchten meer weghebben van games al Nioh of Dark Souls, maar wel met verschillende moeilijkheidsgraden om het spel toegankelijker te maken voor een groter publiek. Origin zou eerst naar PlayStation 5 komen, maar later ook naar pc.

Square zou ergens deze zomer daarnaast een demo uitgeven van Final Fantasy Origin, vergelijkbaar met wat Team Ninja doet met de Nioh-games. De demo zou 'Strangers in Paradise' heten.

Afgelopen weekend gingen er al geruchten over een nieuwe Final Fantasy-game die in ontwikkeling zou zijn en op E3 voor PlayStation 5 aangekondigd zou worden. Gisteren bleek dat de E3-presentatie van Square Enix uitgelekt zou zijn en tussen insiders gedeeld werd. 

Mogelijk slaat het gerucht over Final Fantasy Origin op bovenstaande, eerdere reportages. Insider Imran Khan deelde op Fanbyte informatie over het spel. Ook VG24/7 zegt soortgelijke geruchten te hebben gehoord.

Square Enix is dit jaar aanwezig op de digitale E3, al is er nog geen officiële livestream aangekondigd.

Nioh

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zucht weer turn based...

0
test

@loki82 mag ik vragen waar je turned d based vandaan haalt. Want denk niet dat team ninja dat doet. En staat ook een souls nioh achtige game.

0
test

@hulstpower was een typefout, bedoelde juist dat ik teleurgesteld ben dat het geen turnbased is omdat ik al jaren wacht op weer een FF die turnbased is.

0
test

@loki82 Mooi man, nergens lees ik dat, maar prima ik hoop het! Hey en als je het niks vind ga je lekker CoD spelen of andere shit. Turn based ftw. Voel je vrij om het links te laten liggen.

0
test

@loki82 voor iemand uit (19)82 is dit wel een erg kortzichtig onnagedachte opmerking zeg.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Coola team ninja maakt dit ga er dan maar vanuit dat het niet turnbased is en een jrpg is. En zoals ze ook zeggen een soul/nioh achtige game dat moet al genoeg zeggen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou