Team Ninja werkt aan openwereldgame Rise of the Ronin

Team Ninja werkt aan openwereldgame Rise of the Ronin

Team Ninja heeft een actie-rpg genaamd Rise of the Ronin in ontwikkeling. De game is gesitueerd in het oude Japan.

Rise of the Ronin is een openwereld actie-rpg met een focus op gevechten die zich afspeelt in de late negentiende eeuw. Aan het einde van de lange Edo-periode heeft Japan te kampen met onderdrukkende leiders en dodelijke ziektes, terwijl er een oorlog woedt tussen de Tokugawa Shogunate en de Anti-Shogunate.

Spelers besturen een Ronin - een strijder die geen meester heeft en zelf keuzes mag maken. Men gebruikt Katana's en andere wapens om gevechten te voeren. Team Ninja meldt op PlayStation Blog dat het diens jarenlange ervaring gebruikt om "een nieuw niveau te bereiken". Volgens de ontwikkelaar - onder andere bekend van Ninja Gaiden - is het de meest ambitieuze game van de studio tot nu toe.

Rise of the Ronin is console-exclusief voor PlayStation 5. Het spel moet ergens in 2024 uitkomen. Hieronder is de onthullingstrailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben wel benieuwd of anderen dit een Ghost of T ripoff vinden? Ziet er in ieder geval mooi uit.

0
test

@Bteqq Ik in ieder geval niet. Het ziet er uniek genoeg uit voor mij. Het speelt zich ook bijna 600 jaar later af, een heel ander hoofdstuk in de geschiedenis van Japan. Daarnaast had je in Ghost of Tsushima geen steden van het formaat dat je in deze trailer ziet.

0
test

@Tokumei True....het ziet er in ieder geval heel gaaf uit en ik ga deze zeker in de gaten houden.

0

@Bteqq nou dat was ook het eerste wat ik dacht. Maar team ninja heeft altijd bijzondere combat dus het ziet er mischien hetzelfde uit maar zal heel anders spelen neem ik aan.

0
test

@Ronnyp Ja dat denk ik ook. Ga hem in de gaten houden. En al was het meer GoT, dan zou dat ook wel mogen haha.

0

En Sony maar klagen over exclusives bij de tegenpartij :')

0
test

@jaquesparblue daar klaagd Sony niet over, Sony klaagd dat 1 van hun grootste cash cow's maybe in toekomst niet meer naar ps komt. P. s voor iedereen dit is geen jab naar sony

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@jaquesparblue Kan er niet worden opgetreden tegen dit soort flamebait-achtige opmerkingen? Wat voegt dit nou toe aan dit nieuwsartikel? Helemaal niks. Hoe hoog moet het je zitten om dit te typen? Hou dit gewoon lekker voor je, het lokt alleen maar ruzie uit.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@The_Stifmeister er komen genoeg ex games uit naar sony, nintendo, xbox. Als er niks uitgesteld word word er genoeg te gamen voor mij op elke apparaat.

0

Aanbevolen voor jou