NiOh 2: gratis demo op komst en meer informatie bekend | Gamer.nl

NiOh 2: gratis demo op komst en meer informatie bekend | Gamer.nl

In een interview tijdens de E3 vertelt Game Director Fumihiko Yasuda meer over de aankomende NiOh 2. Zo zal er een gratis demo verschijnen.

Afgelopen dinsdag werd NiOh 2 onthuld. Tijdens een interview geeft Game Director van Team Ninja, Yasuda, meer informatie vrij over de game.

Yasuda laat weten dat hij met NiOh 2 'op een natuurlijke manier' wil doorbouwen op het origineel. Er zijn geen drastische veranderingen, maar Team Ninja bouwt naar eigen zeggen voort op de sterke punten en werkt aan de zwaktes van de voorganger. Wel beschikt het personage over de 'kracht van yokai'. Dit moet de actie tot een hoger niveau tillen.

Zo benoemt hij dat Team Ninja vóór NiOh bekendstond om zijn actievolle spellen, maar nog weinig ervaring had met rpg's. Hierdoor waren deze rpg-elementen in NiOh niet alles goed gebalanceerd volgens Yasuda. Spelers zullen in NiOh 2 meer beloond worden voor het verslaan van vijanden.

Het verhaal van NiOh 2 is verbonden met NiOh, maar op welke manier is nog onbekend. Team Ninja laat weten hier later meer over vrij te geven. Wel wordt gezegd: "Nieuwe spelers zullen veel plezier beleven aan NiOh 2, maar fans van NiOh zullen nóg meer plezier hebben".

Bovendien vertelt Yasuda dat veel fans vragen naar de optie om zelf een personage te maken. Dit is dan ook mogelijk in NiOh 2: spelers kunnen zelf het gender, ras en uiterlijk van het personage aanpa en.

Tenslotte laat Yasuda weten dat er een gratis demo is, zodat spelers feedback kunnen leveren. De releasedatum van NiOh 2 is nog niet bekend.

E3
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou