Team Ninja over de aangepaste co-op in Nioh | Gamer.nl

Team Ninja over de aangepaste co-op in Nioh | Gamer.nl

Nioh heeft sinds de tijdelijke demo's die op PSN zijn verschenen een aangepaste coöperatieve modus gekregen. Creative director Tom Lee zegt dat de game anders ''te makkelijk'' zou zijn.

Sommige spelers zijn ontevreden over de verandering, omdat deze het moeilijker maakt om samen te spelen. In de demo was het zo dat men via een wachtwoord vrienden kan summonen om de game samen door te spelen, maar in de uiteindelijke release kan dit enkel wanneer de andere speler het level al heeft uitgespeeld. Spelers die dus de gehele game vanaf begin tot eind samen wilden spelen, vallen zo buiten de boot.

Tom Lee zegt dat ze willen dat de game gespeeld wordt zoals hij bedoeld is. ''We hebben het in de demo toegestaan om spelers op ieder moment in co-op te laten spelen vanwege de beperkte tijd van de test. Net als Dark Souls, die de game heeft geïnspireerd, is het de bedoeling om spelers anderen te laten summonen om door moeilijke stukken te komen, niet om de gehele game in co-op te spelen.''

Nioh kwam dinsdag exclusief uit voor PlayStation 4. Vandaag verscheen tevens een nieuwe tv-spot in Japan die de hoofdpersonen uitlicht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou