Team Meat ontwikkelt A Voyeur for September | Gamer.nl

Team Meat ontwikkelt A Voyeur for September | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De titel is een anagram van Super Meat Boy Forever, maar deze nieuwe game zal daar naar verwachting weinig van weg hebben. Het wordt namelijk een live-action stealth game.

In oktober 2012 kondigde Edmund McMillen aan dat het team met Mew-Genics aan de slag ging. Vorige maand werd deze game in de wacht gezet, zodat hij en Tommy Refenes aan een nieuw project konden werken. Deze middag werd verduidelijkt dat Mew-Genics in de wacht staat tot A Voyeur for September uit is. Op 29 augustus komt meer duidelijkheid over de game, tot die tijd is enkel onderstaande mysterieuze trailer te bekijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou