Team Fortress 2 krijgt updates en nieuwe modus | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Team Fortre 2 ontwikkelaar Robin Walker heeft gehint naar een nieuwe, totaal andere spelmodus voor hun teambased shooter. Ook wordt op veler verzoek gewerkt aan een nieuwe Payload multiplayer map. Last but not least speelt het team al langere tijd met het idee om een aantal extra nieuwe kla en in het spel te brengen.

Nu Left 4 Dead al een tijdje in de winkel ligt, kon het team weer verder gaan met het ontwikkelen van nieuwe features en updates voor Team Fortre 2. Volgens Robin Walker heeft het team tijdens het werken aan Left 4 Dead ook een aantal ideeën opgedaan waarvan nu wordt gekeken of ze ook in Team Fortre kunnen worden geïmplementeerd (binnenkort zombies in TF2?). Het team staat ook in nauw contact met de spelerscommunity, zodat er continu geschaafd, gewikt en gewogen wordt over verbeteringen aan de spelervaring.

De nieuwe spelmodus zal binnenkort worden onthuld en er wordt hard gewerkt aan nieuwe multiplayer maps, waarvan de eerste, de Payload map, ook binnenkort zal verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou