Team Fortress 2 krijgt Replay Update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op servers die de Replay-functie hebben ingeschakeld worden alle potjes opgenomen. Spelers kunnen met deze beelden video's maken van hun "geweldige prestaties (en de beschamende prestaties van anderen) in de Replay Editor met behulp van verschillende camerastandpunten, sexy motion blur en antialiasing", schrijft Valve.

De video's kunnen vervolgens geüploadet worden op YouTube en daarna gedeeld op Steam. Gamers die de editor gebruiken kunnen een achttal nieuwe achievements verdienen in Team Fortre 2. Zo is er een achievement voor het simpelweg opstarten van de editor tijdens het bekijken van een replay, maar ook als de video een succes blijkt op YouTube. Als een video duizend keer wordt bekeken, krijgt de maker bovendien een camerahelm voor zijn in-game personage.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou