Nieuws
Dust Compare Fortnite

Team Evolve maakt Counter-Strike Dust 2-map in Fortnite

Code voor het einde van de week beschikbaar

Geschreven door Zoë Bonefaas op
De iconische map Dust 2 uit Counter-Strike is nu speelbaar in Fortnite dankzij leden van Team Evolve, en zal te spelen zijn in de creative-modus van Fortnite.

De Dust 2-map is gemaakt door Team Evolve en het heeft geprobeerd de kaart zo precies mogelijk na te bouwen met de tools die Fortnite biedt. De code voor de map wordt binnenkort op het twitter-account van Team Evolve gepost.

Dit creatieve Fortnite-team creëert wel vaker content voor de Fortnite Creative-modus. Zo maakte het al eerder een Super Mario Sunshine-map, een map met verschillende wereldbekende monumenten en de Creative Showdown Capture-map (een kaart voor een wedstrijd tijdens de Summer Block Party). Daarnaast hebben ze samengewerkt met onder andere Samsung, Fortnite Creative World Club, Nickelodeon en Epic Games.

In Fortnite's creative-modus krijgen spelers alle vrijheid om te bouwen wat ze willen. Zo kunnen met complexe voorwerpen nieuwe games worden gecreëerd: Er kan bijvoorbeeld geracet of op andere manieren gevochten worden. Bij het gebruiken van de modus krijgen groepen spelers een eigen privé-eiland waarop gespeeld kan worden.

Team Evolve gebruikt deze modes om zijn maps te maken en in een Twitter-bericht laat het weten dat de code vandaag nog op de site wordt geplaatst.

Dit artikel delen:

Lees meer

Untitled Goose Game wint Best Game bij DICE Game Awards Snack World: The Dungeon Crawl Gold is frustrerend en verwarrend
1

Reacties op: Team Evolve maakt Counter-Strike Dust 2-map in Fortnite

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    do365nic

    • 14 februari 2020 12:23
    ben geen fan van fortnite, maar dit ziet er wel leuk uit :-)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.