Kennedy Miller Mitchell (KMM) zou inmiddels de resterende middelen, inclusief een IP, van Team Bondi hebben overgekocht. Alle werknemers van de studio zouden daarnaast een baan zijn aangeboden binnen KMM. Volgens de bron heeft de baas van Team Bondi, Brendan McNamara, zijn medewerkers de volgende keuze gesteld: meeverhuizen naar KMM, of via een ontslagregeling de studio verlaten. De ontwikkelaar heeft echter nog niet officieel gereageerd op de geruchten.

Eerder werd ook al vermoed dat KMM Team Bondi over zou nemen. De medewerkers zouden zelfs al een rondleiding gehad hebben in een van de bedrijven die onder het concern valt, Dr.D. Studios. Dr. D is onder meer verantwoordelijk voor de film Happy Feet 2. 

L.A. Noire

Het IP dat volgens de bron is meegegaan naar KMM, betreft niet het in mei uitgebrachte L.A. Noire. De rechten voor dit spel zijn in handen van uitgever Rockstar. Ook de MotionScan-techniek die voor het spel is aangewend, hoort niet bij de vermeende deal. Deze technologie is ontwikkeld door het zelfstandige bedrijf Depth Analysis.